Australian Snappers

In 2019 hebben we onze nieuwe, 100% biologische chocoladelijn gelanceerd, genaamd: Snappers! Goed voor mens en milieu en met verassende nieuwe smaken. 

De 100% biologische Snappers zijn luxe chocoladerepen waar iedereen blij van wordt. Omhuld in een kleurrijke verpakking, met Australische prints, zien de Snappers er niet alleen vrolijk uit, ze smaken ook nog eens overheerlijk! Elke chocoladereep bevat een compromisloos hoog cacaopercentage, is vol van smaak en puur natuur. 

100% Biologisch

De premium chocoladerepen van Australian zijn 100% biologisch gecertifeerd en gemaakt van de beste natuurlijke ingrediënten ter wereld. Wij stellen de hoogste eisen op het gebied van mileu, dierenwelzijn, mens en werk, zodat je met een goed gevoel onze chocolade kunt eten. Met elk stukje chocolade draag jij bij aan een duurzamere chocoladewereld. Vol van smaak en puur natuur, dat proef je.

Single origin

Ben jij een chocolade fijnproever? Dan ben je er waarschijnlijk al mee bekend: single origin cacao. Dit betekent dat de cacaobonen afkomstig zijn uit één land. De kracht van een single origin zit hem in de sterke smaakelementen. Dit in tegenstelling tot het gros van de fabriekschocolade, waarbij er een ‘cacaoblend’ wordt gebruikt die afkomstig is uit meerdere landen.

De chocolade van de onze Snapper collectie is afkomstig van single origin cacao uit Tanzania. Dit Oost-Afrikaanse land heeft een rijke bodem, dat zorgt voor een unieke smaak. Ondanks dat dit zorgt voor een intrigerende chocoladesmaak, is Tanzania nog niet zo’n bekend chocoladeland. Deze ‘exclusieve’ chocolade is daarom des ter geliefder bij de échte chocoladefans!

Wist je dat er verschillende type cacaobonen zijn? Je kunt cacao onder verdelen in drie soorten: Criollo, Forastero en Trinitario, die elk hun bijzondere kenmerken hebben. De Snapper chocolade bestaat uit cacao dat afkomstig is van een zeldzame mix van Criollo en Forastero, uit Tanzania. Criollo is dé cacaoboon voor kwaliteitschocolade en staat bovenaan het lijstje van de fijnproevers. Deze cacaoboon heeft een zeer complex smakenpalet, waardoor het niet gek is dat je verschillende rijke ondertonen proeft in de chocolade.

Dat deze cacaomix uit het Oost-Afrikaanse land zeldzaam is, zeggen wij niet voor niets! Slechts 0,12% van de jaarlijkse cacao oogst ter wereld is afkomstig uit Tanzania. Dankzij het zeldzame karakter van onze cacao en de intensiteit van de chocolade, weet je zeker dat je zult wegsmelten van deze uitzonderlijke chocoladereep.
Welke reep ga jij als eerst proberen?

Rainforest Alliance

De Snappers zijn Rainforest Alliance gecertificeerd, een keurmerk voor arbeidsomstandigheden, milieu en natuurbehoud voor producten uit gebieden waar regenwoud groeit. Een belangrijk criterium van Rainforest Alliance is de bescherming van het regenwoud en het welzijn en inkomen van arbeiders. Zij staat bekend om haar hoge score op controle, transparantie en duurzaamheid. Zo kun je extra genieten van de chocolade, zonder schuldgevoel.

Voor meer informatie bekijk www.rainforest-alliance.org

SOS Kinderdorpen

Met natuurlijke ingrediënten en een hoog cacaopercentage word je niet alleen blij van de inhoud van de Snapper, maar ook van de output! Met aankoop van een Australian Snapper steun jij SOS Kinderdorpen en geef jij kinderen over de hele wereld een liefdevolle familie en een gelukkige toekomst. Een sterke familie is de basis voor een blijvende positieve verandering, voor een sterke gemeenschap, voor de toekomst. Want wat een kind leert, geeft een kind door. In de binnenzijde van elke Snapper vind je een uniek verhaal vanuit een SOS Kinderdorp. Genieten van een stukje chocolade met een extra portie geluk!
Voor meer informatie bekijk www.soskinderdorpen.nl