Bestellen en leveren

Welkom bij ons e-atelier! Al sinds 1989 streeft Australian naar nieuwe ontwikkelingen met bijzondere producten voor haar e-atelier. Dè plek om met zowel zakelijke als privé geschenken een indruk achter te laten met een hoogwaardige attentiewaarde. Eenvoudig georganiseerd in jouw eigen e-atelier en optimaal ondersteuning middels een full service businessmodel vanuit het team van Australian. Uw orders zijn op een eenvoudige manier te plaatsen en te volgen om zo een hoogwaardig persoonlijk geschenk binnen 24 uur te geleverd te krijgen bij jouw geadresseerde.

Australian heeft een instinct en passie voor alternatieve vormen van expressie en erkent het belang van biologische ingrediënten en de behoefte om de zuiverheid van smaak te behouden. Australian levert continuïteit en bouwt aan de toekomst van premium ice cream, chocolates en coffee. Australian staat voor een onvergetelijke ervaring: de kick van nieuw en anders, het spel van aandacht en verleiding.

Levertijd: binnen 1 dag in huis

Wanneer u op werkdagen vóór 15.00 uur bestelt geven wij uw bestelling dezelfde dag nog mee aan de vervoerder en heeft u uw bestelling de volgende dag in huis (geldt voor leveringen binnen Nederland en m.u.v. weekend- en feestdagen). Het kan zijn dat uw bestelling er bij de vervoerder er langer over doet dan 1 dag. In 98% van de gevallen wordt de bestelling echter wel de volgende dag bezorgd. Dit geldt voor elk product, tenzij anders aangegeven op de website. Let op! Met temperaturen boven de 25 graden zullen wij orders met chocolade niet uitleveren, in verband met het achteruitgaan van de kwaliteit.

Verzendkosten

De verzendkosten voor bestellingen onder de €35,- zijn:
 
Nederland€5,95
België€8,95
Duitsland€8,95
Verenigd Koninkrijk€10,95
Frankrijk€15,95

Bij een bestelling boven de €35,- zijn de verzendkosten gratis!

Zelf geselecteerde leverdatum

Indien u zelf een leverdatum heeft geselecteerd zullen wij uw order 1 dag voorafgaand aan deze leverdatum aanbieden aan de transporteur. Wanneer een zaterdag, zondag of feestdag als leverdag is geselecteerd , zal de leverdatum de eerste werkdag na deze feestdag(en) worden (98% garantie bij een adres in Nederland).

Zorgvuldig verpakt

Met de uiterste zorg verpakken en verzenden wij uw bestelling. Onze verzendverpakkingen zijn speciaal ontwikkeld om de verzending zo goed mogelijk te laten verlopen. Bestelt u chocolade als brievenbuspakket en heeft de ontvanger een huisdier dat bij de post kan? Dan is het verstandig om hem/haar van tevoren hierover te informeren.

Track & Trace met PostNL

Na uitlevering van uw pakket aan PostNL, ontvangt u per e-mail een Track & Trace code zodat u uw bestelling kunt volgen.

Gratis Giftcard

Een kaart geprint met uw persoonlijke tekst, wordt verpakt met uw bestelling (1 kaart per bestelling).

Mocht u nog vragen, opmerkingen en/of wensen hebben?
Klik dan onderstaand om contact op te nemen met ons service team.

Neem contact met ons op