Bezorgen

Welkom bij ons e-atelier! Sinds 1989 zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van bijzondere producten, vol van smaak en stuk voor stuk gemaakt van hoogwaardige ingrediënten. Je besteld online gemakkelijk en snel een mooi cadeau voor een ander, of jezelf! Op deze pagina vind je alles over de bezorging van jouw bestelling.  

Verzendkosten

In Nederland betaal je voor alle bestellingen boven de € 30,00 géén verzendkosten, onder dat bedrag betaal je € 3,95. Voor bestellingen naar het buitenland berekenen wij de volgende verzendkosten, ongeacht het bestelbedrag. 

 • Nederland € 3,95
 • België € 9,95
 • Duitsland € 11,95
 • Frankrijk € 15,00

Versturen jullie ook naar het buitenland?

Ja! Wij versturen naar België, Duitsland en Frankrijk. Voor bestellingen naar het buitenland berekenen wij de volgende verzendkosten, ongeacht het bestelbedrag. 

  • België € 9,95
  • Duitsland € 11,95
  • Frankrijk € 15,00

  Bestellingen voor 12:00 uur worden dezelfde dag meegegeven. De bestelling zal in de meeste gevallen tussen de 2 à 8 werkdagen worden geleverd.

  • België 2-6 dagen
  • Duitsland 4-8 dagen
  • Frankrijk 4-8 dagen

  Momenteel is levering naar het Verenigd Koninkrijk niet mogelijk.

  Verwachte levertijd

  Op werkdagen voor 12:00 uur besteld? Dan geven wij het dezelfde dag mee! In de meeste gevallen wordt het de volgende dag aangeboden, maar soms kan het gebeuren dat jouw pakket later wordt geleverd. Dit kan bijvoorbeeld komen doordat er iets niet goed ging bij de sortering in het sorteercentrum van DHL, door weersomstandigheden of door grote drukte bij DHL.

  Gewenste leverdatum

  Wil je er zeker van zijn dat je niet vergeet iets lekkers te sturen voor iemands verjaardag, trouwdag of afstuderen? Plaats vandaag alvast de bestelling en geef een gewenste leverdatum aan. Bovenaan in het bestelproces kan je jouw gewenste leverdatum opgeven. Wij zullen het één werkdag voor de gewenste leverdatum meegeven aan onze verzendpartner. Tijdens Valentijn, Pasen, Moederdag, Sint & Kerst zullen wij jouw bestelling zo snel mogelijk verzenden. Rondom deze feestdagen zien wij veel vertraging bij de post. Jouw pakket zullen wij voorzien van een sticker waarop staat dat het pakket niet voor de gewenste leverdatum geopend mag worden.

  Op welke dagen worden er pakketten bezorgd?

  DHL bezorgt van dinsdag t/m zaterdag. Alle bestellingen die in het weekend worden geplaatst, worden de eerstvolgende werkdag meegegeven. Houd hier dus rekening mee als je een bestelling plaatst.

  Verzending tijdens feestdagen

  Op de volgende feestdagen in 2024 wordt er geen post bezorgd door DHL: 

  • Nieuwjaarsdag: maandag 1 januari
  • Pasen (tweede paasdag): maandag 1 april
  • Koningsdag: zaterdag 27 april 
  • Bevrijdingsdag: zondag 5 mei
  • Hemelvaartsdag: donderdag 9 mei
  • Pinksteren (tweede pinksterdag): maandag 20 mei
  • Kerstmis (eerste en tweede kerstdag): woensdag 25 en donderdag 26 december

  Pakket ophalen op een DHL afhaalpunt 

  Het is niet mogelijk om in ons chocolade atelier jouw bestelling op te halen, je kunt jouw pakket wél afhalen bij een DHL punt. Houd er rekening mee dat jouw pakket 7 dagen op een DHL ophaalpunt blijft staan, daarna zal deze retour worden gestuurd.

  Track & Trace code

  Zodra wij jouw pakketje hebben meegegeven aan onze verzendpartner ontvang je van ons een zendbevestiging. De Track & Trace code ontvang je rechtstreeks van DHL zodra zij jouw pakket hebben verwerkt. In de meeste gevallen ontvang je dezelfde avond na je zendbevestiging jouw Track & Trace code. Soms kan het voorkomen dat de Track & Trace code nog even op zich laat wachten. Dit kan bijvoorbeeld komen doordat er iets niet goed ging bij de sortering in het sorteercentrum van DHL, waardoor ze jouw pakket niet hebben kunnen scannen of door grote drukte bij de post. Tijdens de volgende momenten zien wij de meeste vertragingen tijdens het sorteerproces: Valentijn, Pasen, Moederdag, Dag van de Zorg, Black Friday, Cyber Monday, Sint en Kerst.

  TIP: download de DHL app, zo ontvang je direct alle updates.

  Bij welke temperaturen verzenden jullie chocolade?

  Bij temperaturen onder de 25 graden versturen wij jouw chocolade. Is het plots heel warm en heb jij chocolade besteld? Dan wachten wij met versturen totdat het weer afgekoeld is.

  Kan ik een bestelling naar iemand anders sturen?

  Wat leuk dat je iemand wil verrassen met Australian! Het bestel- en leverproces gaat exact hetzelfde als bij een bestelling voor jezelf. Let op: heeft de ontvanger een huisdier dat bij de post kan? Dan is het verstandig om hem/haar van tevoren hierover te informeren. En… vergeet natuurlijk niet een persoonlijke tekstkaart toe te voegen!

  Wat gebeurt er als de ontvanger niet thuis is?

  Mocht jouw bestelling door de brievenbus passen, versturen wij het in de meeste gevallen in een brievenbus verzenddoos. De bestelling wordt geleverd door de brievenbus, ook als jij of de ontvanger niet thuis is.

  Gaat het om een pakket dan zal de bezorger, bij afwezigheid van de ontvanger, de bestelling proberen af te leveren bij buren of andere omwonenden. Lukt het niet om de bestelling bij de buren af te geven, dan wordt het naar een DHL-punt in de buurt gebracht. Met de Track & Trace kun je zien waar je het pakket kunt ophalen.

  Past mijn bestelling ook door de brievenbus?

  Alle producten tot het formaat 260 x 260 x 30 mm passen door de brievenbus. Deze verzenden wij in een gepersonaliseerde brievenbusdoos. Voor deze pakketten ontvang je wél een Track & Trace code, maar je hoeft hiervoor niet thuis te blijven. 

  Kan ik opmerkingen doorgeven voor de chauffeur?

  Nee, dit is niet mogelijk. Je kunt wel zelf een briefje ophangen met instructies voor de chauffeur. Echter zijn wij niet verantwoordelijk als de chauffeur de instructies niet opvolgt.

  Heb je nog vragen, opmerkingen en/of wensen?
  Klik dan onderstaand om contact op te nemen met ons.

  Neem contact met ons op