Chocolade relatiegeschenken

Handgemaakte premium chocolade relatiegeschenken

Australian biedt chocolade relatiegeschenken aan in absolute perfectie, verkregen door een ambachtelijke bereidingswijze en de compromisloze keuze voor een hoog cacaopercentage. Bij de bereiding van de chocolade wordt daarnaast gebruik gemaakt van de beste natuurlijke ingrediënten. Of u uw relatie nu wilt verrassen met een chocolade relatiegeschenk om uw bedrijfs-jubileum te vieren, een overname kenbaar te maken of uw personeel wilt laten weten dat u aan ze denkt, wij hebben voor elk moment een passend product.

De chocolade relatiegeschenken zijn beschikbaar in veel verschillendevarianten in verschillende prijsklassen. Van premium bonbons met romige of krokante ganaches, tot massieve plakken met verscheidene toppings. Australian breidt daarnaast haar reguliere assortiment uit met premium seizoensgerelateerde producten, zoals paaschocolade, chocoladeletters voor Sinterklaas en speciale kerstchocolade.


Personaliseren chocolade relatiegeschenken

Om uw chocolade relatiegeschenk nog persoonlijker te maken, zijn er verscheidene mogelijkheden om het Australian geschenk te personaliseren. Een van de personalisatie mogelijkheden is het full-color bedrukken van de wikkel van de verpakking. Deze kan geheel naar eigen inzicht ontworpen worden, met uw (bedrijfs)logo en/of persoonlijke tekst. Daarnaast kunnen wij ook een begeleidende brief, een kaart of flyer toevoegen aan de bestelling en ervoor zorgen dat u het juiste bericht overbrengt met uw chocolade relatiegeschenk. U bedenkt het, wij doen het. Binnen 24 uur van idee naar totaalconcept én productie.

Verzending chocolade relatiegeschenken

Wilt u uw chocolade relatiegeschenken op één adres binnen Nederland ontvangen, of gaat uw voorkeur uit naar individuele zendingen naar al uw relaties? Zelfs voor grote aantallen adressen is dit geen probleem en is het gemakkelijk en snel geregeld.
Wij weten als geen ander dat het ook bij individuele zendingen net zo persoonlijk moet overkomen als het zelf overhandigen van het geschenk. Wij willen dan ook graag samen met u zorgen dat we dit kunnen realiseren, zoals het toevoegen van een wenskaart met uw bedrijfslogo die de ontvanger ziet zodra de doos / verpakking geopend wordt.

Verras uw collega of relatie! Alles in handen van één professionele organisatie. Vraag meer informatie of een vrijblijvende offerte aan via sales@foodexperiencegroup.com.
Bekijk hier alle chocolade


Heeft u zelf een idee voor het samenstellen van een chocolade relatiegeschenk? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij verwezenlijken graag samen met u uw geschenk.