Duurzaam

Australian richt zich op de consument met smaak, die weet wat hij wil en bewust kiest voor producten van hoge kwaliteit. Bij de ontwikkeling van de premium producten staat voorop dat alle producten van het Nederlandse merk vervaardigd worden zonder kunstmatige toevoegingen.

Naast het ontwikkelen van producten met natuurlijke ingredienten staan biologisch gecertificeerd en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel. Zo zijn de chocolade producten gemaakt van Cacao-Trace en UTZ gecertificeerde chocolade.

Voor de koffie geldt het biologische keurmerk als minimale vereiste. Het merendeel van de koffie heeft zelfs een dubbele certificerering, zowel biologisch als UTZ,  Fairtrade of Rainforest Alliance. 


Samenwerkingen

Australian steunt op geheel eigen wijze Nederlandse goede doelen en/of richt haar aandacht op maatschappelijke belangen om deze doelgroepen extra energie te geven en meer draagvlak en bewustwording te creëren binnen onze maatschappij.

Stichting KiKa


In alle rust begin je de ochtend met een kop koffie, wat een geluksmomentje. Maar wat als je dat moment kan delen met iemand die dit hard nodig heeft? Met die gedachte is Australian een samenwerking gestart met Stichting KiKa. Met de aankoop van een zak koffie, wordt er namens de consument een bijdrage geleverd aan Stichting KiKa en wordt een kind met kanker geholpen aan een herstel en een gelukkige toekomst. 
 

Wat doet KiKa?

Jaarlijks krijgen bijna 600 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 81% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Het doel is om dit percentage te verhogen naar 100%. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.

Kijk voor meer informatie op:
www.kika.nl