Retourneren en garantie


Vanuit Copar zullen wij er alles aan doen om jouw zending zo optimaal mogelijk te bezorgen. De volgende onderwerpen maken dit mede mogelijk; de keuze voor een professionele partij voor de bezorging, juiste typen (verzend)verpakkingen, de interne zendprocedures en niet te vergeten ons eigen operationele team die alle bestellingen met passie en zorg verwerken en verpakken.

Toch kan het voorkomen dat een product onverwachts niet aankomt zoals we dat bedoeld hebben.

Wanneer je niet tevreden bent over jouw bestelling, vragen wij je vriendelijk dit altijd bij ons te melden zodat we je kunnen helpen.

Jouw feedback zorgt ervoor dat wij ons voortdurend streven naar perfectie mogelijk kunnen blijven maken.
Ons doel bij een klacht zal altijd zijn; het zoeken naar een passende oplossing!  

Mocht je een opmerking hebben over een bestelling, klik dan onderstaand om contact op te nemen met ons service team.
Neem contact met ons op

Ik heb een verkeerd product ontvangen.

Ai, dat is niet de bedoeling. Wij doen er alles aan om jouw bestelling zorgvuldig in te pakken, toch kan het voorkomen dat we per ongeluk iets verkeerds voor je hebben ingepakt. Geen zorgen, stuur ons een foto van het verkeerd ontvangen product, dan sturen wij jouw bestelde product op.

Mijn chocolade is helemaal wit uitgeslagen

Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Zo te zien heeft jouw chocolade tijdens het transport een tropische reis gehad. Maak jij voor ons een foto van de chocolade en THT datum? Na ontvangst van de foto's zullen we nieuwe chocolade opsturen.

Wat moet ik doen als mijn pakket is beschadigd?

Is jouw verpakking beschadigd of geopend? Stuur ons dan een mail, dan kijken we samen wat er precies is gebeurd.

Ik ben niet tevreden over mijn bestelling, kan ik een klacht indienen?

Wij vinden het vervelend om te horen dat je niet helemaal tevreden bent met jouw bestelling of met onze service. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en wij gaan er alles aan doen om het voor je op te lossen.

Stuur jouw vraag/klacht naar contact@copar.nl met als onderwerp: klacht + jouw ordernummer. Vergeet niet om goede foto’s mee te sturen, zo kunnen we extra snel schakelen en samen zoeken naar een passende oplossing.

In bijna alle gevallen lossen we jouw vraag/klacht binnen enkele dagen voor je op. Conform de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel mag dit termijn niet langer dan 14 dagen zijn, bekijk ook onze algemene voorwaarden. Mocht jouw klacht niet naar wens of tevredenheid door ons zijn opgelost, dan kan je altijd contact opnemen met
De geschillencommissie Thuiswinkel     of     Het Europees ODR Platform

Wat is het herroepingsrecht?

Op onze niet-gepersonaliseerde producten is het herroepingsrecht van toepassing zoals omschreven in de Richtlijn Consumentenrechten, mits het bewaaradvies in acht is genomen. Je hebt dan het recht om binnen 14 dagen na ontvangst te laten weten dat je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht. Je kunt hiervoor het beste contact opnemen met onze klantenservice of maak gebruik van het modelformulier herroeping van de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel gebruiken.
Download modelformulier herroeping


Na deze melding heb je nog 14 dagen om het product terug te sturen. De retourkosten zijn in dat geval voor jouw rekening.

Dit is ons retour adres:
Copar B.V.
T.a.v. Afdeling retouren
Elftweg 6
4941 VP Raamsdonksveer

Het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele (standaard) verzendkosten voor de heenzending zal door Copar B.V. zo snel mogelijk en binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst worden terugbetaald. Indien je slechts een deel van de bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je hebt betaald.

Gepersonaliseerde producten en producten waarvan binnen de bedenktermijn de houdbaarheidsdatum eindigt zijn uitgezonderd van herroepingsrecht. Er kunnen kosten in rekening worden gebracht als u het pakket beschadigd heeft.

Garantie

Wat voor soort garantie heb ik?

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Houd er wel rekening mee dat alle chocolade door onze gepassioneerde chocolatiers, stuk voor stuk met de hand worden gemaakt. De getoonde afbeeldingen op de website kunnen in werkelijkheid dus iets afwijken.

 


  Hey organic coffeelover, 
                                 bonen, gemalen of pods ...
                    Bekijk alle koffie