Zakelijk

Share your moments

Of je nu iets te vieren hebt, collega’s wilt bedanken of gewoon iets bijzonder lekkers wilt geven. Share your moments met Australian. Van luxe, handgemaakte pralines en chocolade met een compromisloos hoog cacaopercentage tot aan een breed smakenpalet aan koffies. Met onze passie voor kwalitatief hoogwaardige ingrediënten en bijzondere smaakcombinaties, ben je altijd verzekerd van een verrassend lekker (cadeau)moment.

Zakelijke voordelen en mogelijkheden:


Persoonlijke tekstkaart
Chocolade zegt meer dan duizend woorden. Al is het natuurlijk leuker om een persoonlijke boodschap toe te voegen bij het cadeau. Tekst kaart, min. 100 stuks: (€ 1,- p/s, excl. BTW)

Wij drukken, de door jouw aangeleverde, generieke tekst op een mooie A5 kaart en voegen het toe aan de bestelling. Wil je jouw logo op de kaart? Dat is geen probleem, stuur het ons toe, dan plaatsen wij het erop.

Verzending
Bij een order vanaf € 250,- leveren de producten kosteloos op één adres, binnen Nederland. 

Luxe (seizoens)chocolade cadeaus
Ieder jaar creëren onze gepassioneerde chocolatiers een speciale collectie seizoen cadeaus. Van luxe chocoladeletters met gekarameliseerde noten, tot een glansrijke praline selectie en kerstklokken in jouw favoriete dessert smaak. Bekijk de collecties online bij Valentijn, Pasen, Sint en Kerst.

Download hier het Sint/Kerst bestelformulier

Gifts voor uw relaties en personeel al in huis?

Wij nemen graag alles voor je uit handen.
Ga naar zakelijk